SE TOPPENFILMAT TOPPENFISKE!

Med BIG FISH & BLUE WATER ”utanför” mässdörrarna har Båtmässan i Göteborg en i Sverige säregen internationell position. Parallellen kan dras med de verkligt stora globala båtmässorna och det aktiva båtliv som där attraherar och framhålls som mycket viktigt ombord.

 Båtmässan i Göteborg 2019 äger rum 1-10 feb. 2019, visande en båtlivs-aktivitet utan tidigare motstycke i Sverigevatten.

Från göteborgska Björlanda småbåtshamn – en av Europa största – utgick i höstas flera välutrustade sportfiskemaskiner, bl a båtföredömet ”PINK LADY” med Robban Hellberg som skeppare. Detta för att i Skagerack skåda, forskningsmärka och matcha ”alla fiskars konung” – den grandiosa blåfenstunan.

 Synen av de hoppglada och de timslånga kamperna med de majestätiska fiskarna i tresifftigt kilovikttal har suveränt blivit filmdokumenterad av flera kända sportfiskare.

 Av sekvenser ur dessa har, mycket sakkunnige storviltfiskaren Tobias Ehn skickligt producerat en raritetsfilm, som kommer att visas på skilda, stora internationella mässor.

 Redan nu bjuder Fladen Björlanda Store på en försmak av mässattraktionen, när man den 8 dec. på en tunaklubbträff  – start kl.12.00 – visar upp nämnda storviltfiske.

 Kolla “trailergobitar”: https://www.youtube.com/watch?v=pl0rctpMxe0&feature=youtu.be

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.