REKORDJULKLAPPAR TILL ALEXANDER OCH INGEMAR

IMG_3815

Om de unika fiskafängen av id och gaffelmakrill, som de flitiga spöfiskarna Alexander Björk och Ingemar Alfredsson från V-regionen stått för under hösten, har vi tidigare berättat om på Vänerblänket. Nu har deras unika fångster godkänts och hamnat i den svenska sportfiskerekordtabellen.

 Se: http://www.vanerblanket.se/alexanders-tredje-id-i-flian-i-ar-blev-rekordtung-378-kg/ och http://www.vanerblanket.se/fiskkonservatorn-vacker-bestaende-fiskeminnen-till-liv/ 

IMG_3555

 Upplyftande julklappar i förskott! Ingemars blå gaffelmakrill i fokus ovan. – Årets mest udda sportfiskefångst i Sverige?

 Ser att Sportfiskarna Storfiskbeskriver Alexanders id som något i hästväg. – Men dom har i alla fall registrerat den som fisk.

 Julklappar fortsätter att efterfrågas. Skulle det bli skitväder under helgdagarna kan det ju vara lämpligt att både få och ge samt uppleva fiskeäventyr via film. Vb illustrerar med en samling, som du delvis eller kanske i sin helhet kan hitta såväl hos din redskapshandlare som på loppis.

IMG_3817

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.