PÅ TUNAKUSTMÄSSAN ÄR NAPPINFON MÅNGSIDIG

Det verkar bli finväder med minusgrader dygnet runt från mitten av stundande vecka. Så vill du snacka fiske inomskärs kan det vara lämpligt att hasta i väg till Båtmässan i Göteborg snarast möjligt. Och fisketips i alla varianter av spösvingande, betesdroppande och dragsläpande kan du givetvis få där bland de mångsidiga sportfiskeexperterna.

IMG_6174

Det kan handla om storviltbetesbyggande, såväl som genialisk ankarsättning.

IMG_6257

 Den utveckling vi inom VSF siade om för snart 30 år sedan bekräftas nu; vi sa då att sportfiskarna kommer att bli trailerburna, ha lätthanterliga båtar med lite underhåll samt flytta från kusthamn till kusthamn. Den varianten av båtar, i storlek 16-20 fot är många på årets mässa.

IMG_6300

 En mycket stor utställare på båtmässan är Yamaha, som tillika sedvanligt är huvudsponsor av jubileumsfirande (25 år) Kinnekulleträffen (KKT). KKT:s huvudtävling går också under namnet Yamaha Trolling Cup.

 Som vanligt är det Hönsäters hamn i Hällekis som är samlande tävlingsarena dagarna 21-23 april. Götene SFK arrangerar den prisrika tävlingen, inkluderande SM i TROLLING 2017. Läs mer här -> Kinnekulleträffen

IMG_6310Kustbevakningen har alltid ett spejande öga på alla varianter av båtfolk. Så här maskerade som på Båtmässan tror jag dock inte du kommer att möta dem på stundande trollingtävlingar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.