OTIDSENLIGA FISKEBESLUTSFATTARE UTE OCH CYKLAR – KRÄV DEM PÅ “FISKEKÖRKORT”.

IMG_3018

Fick i går höra att Vänerblänket (Vb), i den nya medievärlden, med sin bildhistorik och satiriska ordalag kopplat till aktualiteter inspirerar, engagerar och – provocerar. Det var ett gott ”infonapp”, eftersom målsättningen med Vb är, att med sin public service-verksamhet fortlöpande ge väsentlig fakta som berör sportfiskare och deras berättigade krav i samhället.

 Kom att tänka på illustrerad arkivbild – med en på många vis glassig höjdare – då jag fick höra att Vb på ett träffande sätt dokumenterar när våra makthavare är ”ute och cyklar” och inte alls är med sin tid.

 Bilden får illustrera Vb-belägget att fiskebeslutsfattare i samhälleligt höjdareläge uppenbarligen har stora problem med framförhållning längs planlagd och utstakad fiskeväg. Dessutom, att med bromsförmågan tycks det vara noll, så många gånger som man kört fel. Särskilt ”överkörda” i fiskesammanhang har genom åren sportfiskare blivit.

 – Fiskebeslutsfattare borde tveklöst visa upp ett särskilt ”fiskekörkort”, som bevis på sin kunskapsnivå inom sportfisket, var de tänkvärda slutorden jag fick höra.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera