MÄSSDAGS MED STORFISKESHOWER PÅ GÅNG

 Om en månad är Båtmässan i Göteborg i gång. År 2019 äger den rum 2-10 feb. visande en båtlivsaktivitet utan tidigare motstycke i svenska vatten.

 Från göteborgska Björlanda småbåtshamn – utgick i höstas flera välutrustade sportfiskemaskiner, bl a båtföredömet ”PINK LADY” med Robban Hellberg som skeppare. Detta för att i Skagerack skåda och matcha ”alla fiskars konung” – den grandiosa blåfenstunan.

 Synen av de hoppglada och de timslånga kamperna med de majestätiska fiskarna i tresifftigt kilovikttal har stort blivit internationellt omtalade bland båtägare samt suveränt blivit filmdokumenterad av flera kända sportfiskare.

 Av sekvenser ur dessa har, mycket sakkunnige storviltfiskaren Tobias Ehn skickligt producerat en raritetsfilm, som kommer att visas på skilda, stora internationella mässor.

 Räkna med tunashow även på Båtmässan i Stockholm ”Allt för sjön”. Den äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö 1-10 mars 2019.

 Självklart kommer blåfenstunan likaså att vara största samtalsämnet på Sportfiskemässan 2019, som äger rum den 29-31 mars på Elmia, Jönköping.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.