HOPPFULL LEDNING FÖR FISK OCH FISKARE PÅ VÄNERN

Talade nyss med alltid Vänerninitierade Björn Blomqvist som berättade att Laxfond Vänern nu via Leaderprojekt ”Lax i Vänern” engagerat sportfiskeguiden och charterskepparen Tommy Nerstrand till projektledare under två år på ca 40 procent tjänst.

   På Outdoorsajten ”Sportfishing News” informerar Björn nu vidare att Tommy Nerstrand har 20 års erfarenhet som fiskeguide på Vänern samt att han tidigare varit verksam som projektledare i sportfiskeprojekt.

   Tommy kommer tillsammans med Laxfondens VD Thomas Johansson att jobba med insamling av pengar för att både på kort och lång sikt förbättra lax- och öringfisket i Vänern. Läs och se utförligt i ord och bild om deras framtidsplaner för fisk och fiske i Vänern via http://outdoor.se

  

De båda kommer inbjuda till möten med olika intressegrupper samt förenkla för alla som vill donera pengar till ett bättre lax- och öringfiske i Vänern. De pengar som projektet samlar in kommer ”öronmärkas” enbart för utsättning av 2-årig eller 2-somrig smolt direkt i Vänern!

  

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.