FYNDDAGS FÖR DRÖMFISKEGREJOR PÅ BÅTMÄSSAN

I kväll kl.18.00 stänger årets båtmässa i Göteborg och utställarna packar ihop. Inte oväntat vill de bära hem minsta möjliga kvantitet av demoprylar, varför sista mässdagen ofta är den stora fynddagen när det gäller att få napp på tidigare drömtillbehör till extra bra priser. Och detta oavsett kläder, elektronik, båttillbehör eller fiskeredskap.

Påminner om, att näst efter flytvästen, kan ett vattentätt mobilfodral vara den viktigaste utrustningen för att rädda liv vid en olycka med en fritidsbåt eller på isen. Det finns vattentäta fodral och “sjösäckar”, s k Dry Packs, i olika format för skiftande ändamål.

På tal om kläder hörde jag att Fladens tunatröjuppsättning uppskattats inte bara inne och ute dagligen, utan att den även blivit bästa nattskjortan. – Med den blir natten fylld av drömfisken, har det sagts. Och att drömmen är mycket viktig i din livstillvaro kan du konstatera via: http://www.gp.se/livsstil/hälsa/drömmen-viktig-del-av-hjärnans-funktion-1.13046610?noAccess=true&aId=1.13046610 

 Vidare har det sagts att  stora glänsande havsfiskerullar köps nu –  bara för att i dem kan man direkt spegla sig med dagens mindre drömfiskar.

-Prylarna kan vara ett schysst sätt att under ”Vänliga Veckan” uppmuntra sig själv – till dess V-regionen får vettigt fiskeväder.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.